КАРАНТИНГА ОИД ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАШКИЛ ЕТИШНИНГ ЧЕТ ЭЛ ИЛГОР ТАЖРИБАЛАРИ - Рўзмаматов Рўзмамат (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ушбу битирув малакавий ишида тадқиқот мавзусининг долзарблиги, ҳуқуқбузарликлар профилатикаси чора-тадбирини амалга ошириш фаолиятини такомиллаштириш бўйича тушунчалар, умумий, махсус, якка тартибдаги ва виктимолик профилактика чора-тадбирларининг бугунги кундаги ҳолати ва амалга оширишнинг ўзига хос хусусиятлари. Бундан ташқари ҳуқуқбузарликлар профилактикаси чора-тадбирларини амалга ошириш фаолиятини ташкил этиш доирасидаги нормаларнинг амалиёт таҳлили ҳамда ушбу фаолият доирасида юритиладиган процессуал ҳужжатлар, ушбу фаолиятдаги муаммо ва камчиликлар.