VATAN HIMOYASI – MUQADDAS BURCH - Karabaeva Munira Abdullaevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Kishining tug‘ilganda kindik qoni to‘kilgan er Vatan i hisoblanadi. Mana shu Vatanini asrab-ardoqlash, himoya qilish har bir insonning maqaddas burchidir. Tug‘ilgan yerdan ko‘ngil uzilmas, Yurt qo‘riganning yurti buzilmas.