TARBIYACHINING PEDAGOGIK MAHORATI - Abdullayeva Ilmira Boltayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda pedagogik mahoratga ega bo‘lish talabi faqatgina o‘qituvchilarga emas, shu bilan birga jamoa bilan, ijtimoiy sub’ektlar bilan ishlaydigan har qanday mutaxassislarga ham qo‘yilmoqda. Maqolada ta`lim- tarbiya jarayonida pedagogik mahoratning ahamiyati yoritilgan.