TALABALARDA FAOL FUQAROLIK POZITSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MEXANIZMI - Mo’ydinova Diyora Muxiddin qizi; Abdullayev Dilshodbek Yuldashali o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada fuqaroviy faollikni ijtimoiy-siyosiy va mehnat faoliyatiga ijodiy yondashuv sifatida baholash va yuqori sinf o‘quvchilarida faol fuqarolik pozitsiyasini shakllantirishning huquqiy-me’yoriy va pedagogik asoslari haqida so‘z yuritilgan.