KOMPYUTERNING XIZMAT KO’RSATUVCHI DASTURLARI - Turayev A.K. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada kompyuterning xizmat ko’rsatuvchi dasturlari tarkibiga kiruvchi arxivator dasturlar, muntazam yangilanadigan va eng mashhur kodeklar, videokonvertor va matn konvertorlari to’g’risidagi ma’lumotlar keltirilgan.