ШАХСИЙ КОМПЬЮТЕРЛАРНИНГ ДАСТУРИЙ ТАЪМИНОТИ ВА УНИНГ ТУРЛАРИ - Ш.Р.Юсупов (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ушбу мақолада таълими муассасаларида «Шахсий компьютерларнинг дастурий таъминоти ва унинг турлари» мавзусини ўқитиш бўйича таълим технологиялари ва уларни қўллаш бўйича услубий тавсиялар баён этилган. В статье изложены методические рекомендации и технологии обучения по теме «Программное обеспечение персональных компьютеров и его виды» для учебных заведений. This article sets out methodological recommendations and teaching technologies on the topic «Software personal computers and its types» for educational institutions.