YOSHLAR KAMOLOTIGA IBN SINO MA’NAVIY-AXLOQIY MEROSINING TA’SIRI - Elmuratova Umida Farxadovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yoshlar tarbiyasiga ta’sir etuvchi omillar bugungi davr va rivojlangan o‘rta asrlar ilmiy qarashlari misolida analitik tahlil qilingan. Xususan, Ibn Sinoning ma’naviy-ahloqiy qarashlari misolida ko‘rib chiqilgan.