ALEKSANDR MAKEDONSKIY HAYOTI VA HUKMDORLIK DAVRI - Ahmedov Yusufboy Otanazar o`g`li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Aleksandr Makedonskiyning xayoti va u tuzgan ulkan davlati,ushbu davlatda va qoshni davlatlar bilan yurutgan siyosati, hukumdorligi davrida olib borgan yurishlari va bu davlatlarda olib borgan ishlarini organishdan va boshqa qator tadqiqotlar asosiy maqsad hisoblanadi.