AUDITORNING HUQUQLARI, MAJBURIYATLARI VA JAVOBGARLIGI - Mahsutali Buvamatov Darmonjonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola auditorlarning biznes dunyosidagi ko'p qirrali rolini o'rganadi, ularning huquqlari, majburiyatlari va majburiyatlarini o'rganadi. To'liq adabiyotlarni tahlil qilish orqali maqola auditning rivojlanayotgan manzarasi, kasb atrofidagi axloqiy mulohazalar va auditorlar tomonidan o'z vazifalarini bajarish usullari haqida tushuncha berishga qaratilgan. Natijalar bo'limida asosiy topilmalar, so'ngra ularning oqibatlari muhokama qilinadi, natijada auditorlik jarayonini yanada takomillashtirish bo'yicha xulosalar va takliflar paydo bo'ladi.