“MATERIALLAR QARSHILIGI” FANINI O‘RGANISHDA ZAMONAVIY DASTURLARDAN FOYDALANISH VA ULARNI QO‘LLASH - Narbekov N.N.; Parmanov N.N. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqola o‘quv jarayonining ma’ruza va amaliyot darslarida “Mexanika” fanining “Materiallar qarshiligi” bo‘limiga taaluqli bo‘lgan mavzular axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan, xususan multimediya usullarini qo‘llagan holda o‘rganishga va ulardan samarali foydalanish istiqbollariga bag‘ishlangan.