QUTAYBA IBN MUSLIMNING ISLOM DINIGA QO’SHGAN HISSASI - X.U.Samatov; Umurqulov Og’abek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola Qutayba ibn Muslimning islom dunyosida qilgan barqaror ishlari kreativ g’oyalari asosida taqdim etilgan.