UMAR IBN HATTOBNING ISLOMDAGI ADOLAT HAQIQATI - X.U.Samatov; Bafoyev Ulug’bek Ilhom o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotosiya: Ushbu maqolada Umar ibn Hattobning siyosat jihatdan kuchliligi, islom tarixida mukamal iz qoldirgani, xalqi uchun jonkuyar podshoh bo’lgani, ilmi mukamal,jasoratli, jasur ,mard ekani taqdim etilgan.