JAHON DINLARI TIZIMIDA ISLOM DININING TUTGAN O’RNI - X. U. Samatov; Abdug’ofurova Vazira Dilshod qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola islom dini kelib chiqishi shakillanishi va payg’ambarimiz xayoti qilgan ishlari, diniy qadriyatlarning o’zgarishlari va islom diniga hissa qo’shgan ajdodlarimiz bebaho merosini o’rganish nazarda tutilgan.