HUSNIXAT DARSLARIDA DAM OLISH DAQIQASINI TASKIL ETISH AFZALLIKLARI - Erkinova Mashxuraxon (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang’ich ta'lim uchun mo`ljallangan bo’lib, unda talabalarga husnixat metodikasidan nazariy ma`lumot berish talabalarni husnixat talablari asosida yozish husnixatga o’rgatish metodikasi qisqacha yoritilgan. Maqola so`nggida esa mamlakatimizda Husnixat darslarida dam olish daqiqasini taskil etish borasida takliflar keltirib o`tilgan.