ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBURNING OʻZBEKISTON TARIXI VA JAHON TARIXIGA QOʻSHGAN HISSASI - Ergashov Shohijahon (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anatatsiya:Bu maqolada buyuk davlat arbobi Zahiriddin Muhammad Boburning Oʻzbekiston tarixi, qolaversa Jahon tarixiga qoʻshgan hissasi tushuntirib oʻtilgan