C# VA MASHINA TILI - Farmonov Sherzodbek Raxmonjonovich; Mirzaliyeva Zebiniso Mirzoxid qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola ML.NET, Accord.NET va TensorFlow.NET kabi ramkalar tomonidan taqdim etilgan uzluksiz integratsiyani o'rganib, C# dasturlash tili va mashina o'rganishning dinamik kesishishini o'rganadi. Muhokama C# ning mashinani o'rganish modellarini yaratish, o'qitish va joriy etish uchun taqdim etadigan qulaylik, kengayish va turli xil kutubxonalarni qamrab oladi. Microsoft-ning ML.NET C# ilovalariga mashina o'rganishni kiritishni soddalashtiradi, Accord.NET esa algoritmlarning keng doirasiga ega bo'lgan keng qamrovli kutubxonani taqdim etadi va TensorFlow.NET kuchli TensorFlow ramkasi bilan C# tilini ko'prik qiladi. Maqolada, shuningdek, mashinani o'rganish tushunchalarini tushunish va samarali resurslarni boshqarish o'rtasidagi muvozanat zarurligini ta'kidlab, muammolar va mulohazalarni ko'rib chiqadi. Mashinani o'rganish yechimlariga talab ortib borayotganligi sababli, C# va mashinani o'rganish o'rtasidagi sinergiya ishlab chiquvchilar uchun istiqbolli yo'lni taqdim etadi.