TIZIMLI AHAMIYATGA MOLIK BANKLAR FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Sattarov Odiljon Berdimurodovich; Julliev Jamshid Olim o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oxirgi yillarda rivojlangan davlatlarda katta ahamiyatga ega bo’lib borayotgan nokredit xarakterdagi mijozlarga bank xizmatini ko’rsatish daromad manbasining muhimligi bo’yicha ikkinchi hisoblanadi. Odatda bu daromadlarni komission daromad deyiladi. Xizmatlarga to’lov, komission mukofot ko’rinishida olinadi. Komission mukofot hamma qilinadigan operatsiya yoki shartnoma summasidan foiz ko’rinishida o’rnatiladi.