МУЛККА ҚАРШИ ЖИНОЯТЛАРНИНГ ТУРЛАРИ ВА ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Юсуфов Оғабек Ойбек ўғли (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: Ушбу мақола орқали мулкка қарши жиноятларнинг тушунчаси, турлари ва ўзига хос хусусиятлари шунингдек мулкка қарши жиноятларнинг келиб чиқиш сабаб ва шароитлари уларни олдини олиш ва бартараф этиш йўналишлари баён этилган.