ФИРИБГАРЛИК ЖИНОЯТИНИНГ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Юсуфов Оғабек Ойбек ўғли (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада фирибгарликнинг тушунчаси,турлари ва ўзига хос хусусиятлари шунингдек профилактикасини ташкил этишга оид чора-тадбирлари, фрибгарлик жиноятининг бугунги холати хақида баён этилган.