PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING ODAM SAVDOSIGA QARSHI KURASHISH FAOLIYATI - Omonov Hamid Bahriddin o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali bugungi kunda glabal muammolardan biri bo’lgan odam savdosi jinoyati butun jahonni oldidagi eng kata xavfga aylanib bormoqda. Ushbu turdagi jinoyatchilikka qarshi kurashish har birimizni asosiy vaziyfamiz sifatida belgilanmoqda.