ТЕРГАЧИ АРХЕОЛОГИК ЁДГОРЛИГИ-ИЛМИЙ ЎРГАНИШЛАРНИ КУТМОҚДА - Xасанов Бахром Ибрагимович (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Анонтация: Мақолада бугунги кунда ўрганилиши катта аҳамият касб этиб келаётган Ўзбекистондаги тарихий объэктлардан бири, лекин ҳали тадбиқ этиш, амалий ишларни ташкиллаш учун тўлиқ жараёнлар бошланмаган ёдгорлик Тергачи археологик ёдгорлиги ҳақида аҳамиятли археологик экспонатларга, маданий қатламларга эга эканлигини баён этилган.