BOSHLANG‘ICH TA`LIMDA O‘QUVCHILARNING INTELLEKTUAL QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA QO‘LLANILADIGAN O‘YINLAR - Jamatova Malika Sherqulovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich ta`limda o‘quvchilarning intellektual qobiliyatlarini rivojlantirishda qo‘llaniladigan o‘yinlar hamda o‘yinlar vositasida o‘quvchilar intellektual qobiliyatini shakllantirish yo‘llari, o‘yinlar asosida o‘quvchilarning ijodkorligini rivojlantirish, samaradorligi haqida fikrlar yoritilgan.