BO’LAJAK O’QITUVCHILARDA O’Z-O’ZINI RIVOJLANTIRISH KOMPЕTENSIYASINI SHAKLLANTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI - Sh.B.Sagidullaeva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada óquvchilarning sóz boyligini oshirishning nazariy asoslari, o’qituvchilarda kundalik kasbiy faoliyatida shakllanadigan muhim kompetensiyalar, bo’lajak o’qituvchilarda o’z-o’zini rivojlantirish kompetensiyasini shakllantirish, o’quv topshiriqlardan foydalanish masalasiga qaratilgan ishlarga respublikamiz olimlari va xorijiy olimlarning qo’shgan hissalari bo’yicha malumotlar keltirilgan.