BOSHLANG’ICH SINF VA YUQORI SINF MATEMATIKA FANIDAN O’ZLASHTIRILISHI QIYIN BO’LGAN MASALALARNI VISUAL O’QITISH METODIKASI (KASRLAR MISOLIDA) - Zokirova Nargiza Sadriddin qizi; Nurmatov Bekzod Xolmuradovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada Matematika fandan boshlang’ich sinf hamda yuqopri sinf o’quvchi va bo’lajak o’qituvchilarining o’zlashtirishlari qiyin bo’lgan masalalarning yoritish va bu masalalar nimalardan iborat ekanligini aniqlash, hamda o’zlashtirilishi qiyin bo’lgan masalalarning o’rgatishda kompyuter texnologiyalari va kompyuter o’yinlaridan foydalinsh usullari haqida ma’lumotlar hamda kasrlarning hususiy hollari haqida ma’lumotlar ko’rsatib o’tilgan.