O’ZBEKISTONDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN ISLOHOTLAR - Jo’rayeva Kamola Ro’stam qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Maqolada turizm yo’nalishida amalga oshorilgan ishlarga to’xtalgan.Turizmni rivojlantirishdagi qilingan ishlar asosan mustaqillikning ilk yillariga to’gri keladi.Turizmning rivojlanishining bir necha bosqichlarida bo’lib tushuntirilgan.