G’OYALARNING JAMIYAT RIVOJIDAGI O‘ZIGA XOS O‘RNI. - Rashidova Muslima Alisher qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada g’oyalarning evolyutsiyasi, ularning insoniyat rivojidagi o‘rni, kichik va katta jamiyatlarning taraqqiyotida g’oyalarning muhimligi va vayronkor g’oyalarning salbiy jihatlari haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, maqola so’ngida muallifning shaxsiy xulosalari keltirilgan.