ТЎХТАТИЛГАН ЮРИТГИЧДА ҚЎШАЛОҚ ИП ТУТГИЧ ҚИСИЛИШИГА ЧЎЗИШ ЖУФТЛИГИНИНГ ТАЪСИРИ - В.Т.Исакулов; М.В.Тулаганова (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация. Мақолада «Zinser-350»ҳалқали йигириш машинасида қўшалоқ ип ишлаб чиқаришда юритувчи механизмни тўхтатилган ҳолда ип йигириш жараёни ёритилган. Тажриба натижаларида юритувчи механизм тўхтатилган ва тўхтатилмаган холда ўтказилиб натижалари таҳлил қилинган.