GRAFIK DIZAYN-2024 - Shirinqulova Bahoroyim (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Grafik dizaynning doimiy rivojlanayotgan dunyosida ijodiy yo'nalishdan oldinda bo'lish tajribali mutaxassislar va yangi boshlanuvchi dizaynerlar uchun juda muhimdir.Yildan yilga dizayn landshafti yangi texnologiyalar, vositalar va tendentsiyalar asosida doimiy ravishda rivojlanib bormoqda. Va 2024-yil yaqinlashib kelayotgani sari biz qiziqarli yangi ijodiy imkoniyatlar bilan tanishish arafasida turibmiz. Siz yangi g’oya izlayotgan dizayner bo'lasizmi yoki o'z brendingizni yangilayotgan biznes egasi bo'lasizmi, tendentsiyalardan xabardor bo'lish juda muhimdir.