РОССИЯ-УКРАИНА МОЖАРОСИНИНГ ЎЗБЕКИСТОН ҲАРБИЙ ХАВФСИЗЛИГИГА ТАЪСИРИ - Тожибоев Илёсбек (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Мақолада Россия ва Украина ўртасида 2022 йил феврал ойида бошланган қуролли тўқнашувнинг Ўзбекистон ҳарбий хавфсизлигига таъсири хусусида сўз боради.