PYTHONDA FAYLLAR BILAN ISHLASH - Pozilova Ra’no Zuxriddin qizi; Abdurahimova Mohichehra Avazjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada katta hajmdagi ma'lumotlarni fayldan yuklab olish va dastur yakunida kerakli ma'lumotlarni va dastur natijasini faylga saqlashni o'rganamiz. Fayllar bilan ishlash dastur foydalanuvchilariga ham dasturga o'zlari istagan ma'lumotlarni yuklash imkoniyatini beradi.