SPORTNING INSON HAYOTIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI. - G‘aniyev Suxrob Abduvali o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Sportning hayotimizdagi ajralmas o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan. Jamiyatimizdagi ko’plab yomon illatlarni sport bilan yo’q qilishimiz va sog’ligimizni tiklab olishimiz uchun olib borilgan tadqiqotlardan na’munalar ham asosli tarda keltirib o’tilgan.