DARS TAHLILI, TURLARI VA UNING PEDAGOGIK AHAMIYATI - Elova Sitora Axmatqulovna; Ergasheva Zulayxo Sodiqovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Dars tahlili bu - hozirgi zamon pedagoglari dars ishlanmalarini kuzatish, o'tilayotgan dars o'quvchiga qay yo'sinda yetib borayotganligini aniqlash hamda darsda qo'llaniladigan metodlarni o'rganish va kamchiliklarini bartaraf etishdir.