TURKIY XALQLAR ADABIYOTIDA MAXTUMQULI IJODI - Ganiyeva Barchinoy Komiljon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada maxtumqulining hayot yo‘li va uning o‘ziga xos ijodiy faoliyati yoritilgan.