XALQARO INVESTITSIYA HUQUQI VA UNING ASOSIY MANBAALARI - Abdukadirova Shoxina Abduqodir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, Investitsiya huquqi o’zi nima ekanligi, xalqaro investitsiya huquqi, faoliyati mazmun mohiyati va maqsadi yoritilib, kelajakdagi rivojalnishi va egallaydigan o’rni tahlil qilinadi. Shuningdek, Xalqaro investitsiya shartnomalari, investitsiya huquqi manbaalari o’rganilib, ICSID konvensiyalari, hamda, BIT lar to’g’risida mulohazalar yuritiladi.