INVESTITSIYA HUQUQI, UNING HUQUQ TIZIMIDA TUTGAN O’RNI VA FAOLIYAT ASOSLARI - Abdukadirova Shoxina Abduqodir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Investitsiya huquqining umumiy tushunchasi, uning, Respublikamiz va jahon huquq tizim ek, investitsiya faoliyatini olib borish asoslari tahlil qilingan.ida tutgan muhim o’rni, shuningd