АЁЛЛАР ЖИНОЯТЧИЛИГИНИ ОЛДИНИ ОЛИШ- УСТУВОР ВАЗИФА - Аминов Сухроб Алишерович (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация. Мазкур мақолада сўнгги йилларда юртимизда аёллар жиноятчилигини олдини олишга йўналтирилган ислохотлар, аёлларнинг ижтимоий мухофазаси ва ушбу сохада қабул қилинган норматив хуқуқий хужжатларнинг натижалари ўз аксини топган.