MAHBUDXOJA BEHBUDIYNING “OYINA” JURNALI MARIFATPARVARLIK DAVRIDA AHAMIYATI: 1-SON 2-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Andijon davlat pedogogika instituti Pedagogika fakulteti O’zbek tili va adabiyoti yoʻnalishi 2-bodqich talabasi, O’rinboyeva Mubinabonu Iqboljon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Mahmudxo’ja Behbudiyning matbuotchilik tarixiga qopshgan hissasi,uning “Oyina” jurnali,jadid matbuotchiligidagi o‘rni haqida yoritilgan.