FRANSUZ VA O`ZBEK TILLARIDA AYRIM SINONIM SO`ZLARNING QIYOSIY TAHLILI - Aminova Marjona Dilshod qizi; Ro’ziyeva Nasiba Kenjayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada fransuz tili va o`zbek tillarida ayrim ma`nodosh so`zlarning ikki til doirasida qiyosiy tahlili misollar yordamida berilgan . Sinonimlar ya`ni ma`nodosh so`zlar har ikkala xalqning ham boyish manbai hisoblanadi.