INGLIZ TILINI BILISH TO`GRISIDAGI MILLIY YOKI XALQARO SERTIFIKAT OLISH UCHUN TAVSIYALAR - Yusupova Umida; Shodiyeva Kuxinur; Boboqulova Oydin (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda ommaviy til bo`lgan ingliz tilini o`rganishning samarali usullari va ingliz tilini bilish to`grisidagi milliy yoki xalqaro sertifikat olish uchun tavsiyalar berilgan. Bularning barchasi ingliz tili me`yorlariga asoslangan holatda yozilgan