XORIJIY TILLARNI O’RGANISH TEXNIKASI - Mo’minova Muhayyo Abdumurotovna; Latipov Abbos Sharipovich; Normamatova Sevinch Sherzod qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada til o’rganishning zamonaviy, interaktiv usullari, til o’rganayotgan o’quvchilar nimalarga e’tibor berishi kerakligi, tildan foydalana olish ko’nikmalari, tez va oson o’rganishga yordam beruvchi qiziqarli metodikalar haqida bayon etilgan.