OILADA BOLA TARBIYASI - Xamidova Sevara Dilshod qizi; Abbosova Maftuna Subxonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: Mazkur maqolada bola tarbiyasida oila muhiti va ota-ona munosabatlariga oid masalalar qaraladi.