NODAVLAT TIBBIYOT MUASSASALARI FAOLIYATINING DOLZARB MUAMMOLARI - Kamolov Jasur Ulug’bekovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada nodavlat tibbiyot tashkilotlari rivojlanishi, analizi bayon etilgan