O’ZBEKISTONDA TADBIRKORLIK FAOLIYATI VA UNING SHAKLLARI - Dilorom Ruziyeva Doniyorovna; Chorshanbiyeva Madina O’ktam qizi; Haydarov Alibek Bahrom o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqola Oʻzbekistonda tadbirkorlik faoliyati, mamlakatning iqtisodiy rivojini oshirish va ishlab chiqarish, xizmat koʻrsatish yoki savdo-sotiq sohasidagi daromadni oshirish maqsadida amalga oshirilgan tashkilotlar yoki shaxslar tomonidan bajariladigan tadbirkorlik faoliyati haqidagi ma’lumotlar keng yoritilgan.