QATTIQ MAISHIY CHIQINDILARNI QAYTA ISHLASH UCHUN INNOVATSION G'OYALAR - Yuldasheva Rayxona (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Mazkur maqolada qattiq maishiy chiqindilarni qayta ishlash uchun innovatsion g'oyalar yoritilgan.