SOG'LOM OVQATLANISH TAMOYILLARI. - Ruzimurotova Yulduz Shomurotovna; Achilova Manzura Ismoilovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada sog‘lom ovqatlanish tamoyillari va ratsional ovqatlanish qoidalari hamda inson sog’lom ovqatlanish uchun nimlarga e'tibor berishi kerak va qanday mahsulotlarni iste'mol qilish va qilmasligi kerakligi haqida ma'lumotlar berilgan.