MAHALLA INSTITUTINING BOLA RIVOJLANISHIDAGI ROLI. - Xolmo’minova Sevinch Alisher qizi; Habibullayeva Dilnoza Donaboy qizi; Yusopova Afruza Hasan qizi. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada bola rivojlanishi uchun mahalla institutining roli o’zbekiston miqiyosida jamiyatda butunlay yangi siyosiy institutlarini yaratish doirasida o’z hududida shu singari milliy xususiyatga ega mahalliy institutlarni yaratishga kirishganligi yoritib berilgan .