МИКОТОКСИКОЗЛАР ВА УЛАРДАН АЖРАЛАДИГАН ТОКСИНЛАРНИНГ ҲАЙВОНЛАР ОРГАНИЗМИГА ТАЪСИРИ - Ғойибов Отабек Шамсиддинович; Хўжахонов Шохрузхон Идрисхўжа ўғли; Ғойипова Мўтабар Эргашевна (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотаци: Ушбу мақолада ҳайвонларнинг озуқаларида ва озуқа қўшимчларида учрайдиган микотоксинлар ҳақида фикрлар келтирилган бўлиб улар ҳайвонларнинг соғлигига ва маҳсулдорлигига салбий таъсир кўрсатиши тўғрисида маълумотлар келтирилган