TIKUVCHILIKKA OID TERMINLARNING SINONMLARINI TAHLIL QILISH - Mirzayeva Gulasal Ergashovna; Boronova Mekkamtosh Xoliqulovna; Jumanazarov Valijon Botirjon o`g`li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu tadqiqotning maqsadi tikuvchilik bilan bog'liq atamalar uchun sinonimlarni tahlil qilishdir. Sinonimlar tilni tushunishda, ayniqsa tikuvchilik kabi ixtisoslashgan sohalarda hal qiluvchi rol o'ynaydi. Tikuvchilikda ishlatiladigan turli xil sinonimlarni aniqlash va tushunish orqali biz aloqani yaxshilashimiz, samarali ma'lumot olishni osonlashtirishimiz va tikuvchilik bilan bog'liq tushunchalarni umumiy tushunishni yaxshilashimiz mumkin.