YANGI KONSTITUTSIYA TARAQQIYOT QOMUSI. - Kamalova Asiyaxon Abdullajanovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O'zbekistonning yangi konstitutsiyasi undagi o’zgarishlar, hamda uning manfaatli tomonlari haqida fikr yuritilgan.