MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARDA BOLALAR UCHUN MARKAZLARNING AXAMIYATI - Mirzaraximova Muborak (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tizimini takomillashtirish yo’llari, maktabgacha ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarni amaliyotga joriy etish mazmuni, maktabgacha ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarni amaliyotga joriy etish usullaridan foydalanish haqida so‘z boradi.